Шансів вижити в ДТП не так багато: Популярне сімейне авто провалило краш-тест

Сімейний автомобіль Hyundai i10 отримав тільки три зірки з п'яти за безпеку на офіційних краш-тестах. Згідно з перевіркою компанії Euro NCAP, Hyundai i10 не відповідає стандартам безпеки багатьох сучасних автомобілів, передають Патріоти України.

Так, при лобовому зіткненні автомобіля з бар'єром груди манекена-водія здавило занадто сильно, за що транспортний засіб отримав слабку оцінку.

Також у фахівців викликає занепокоєння те, що дизайн приладової панелі автомобіля становить серйозний ризик подальших травм в разі аварії.

При зіткненні з твердою стіною, таз манекена-водія повністю ковзнув під ремінь безпеки. Таким чином, експерти поставили захист життєво важливій галузі живота найнижчу оцінку.

При бічному зіткненні манекен водія перемістився занадто далеко, за що також була поставлена незадовільна оцінка.

У Hyundai i10 відсутні центральні подушки безпеки, які в іншому випадку могли б захистити водія від зіткнення з пасажиром на передньому сидінні. В результаті Euro NCAP рекомендувала не купувати дане авто.

Під Ростовом спалахнула цистерна з паливом на залізниці (відео)

субота, 11 травень 2024, 12:59

У ніч на 11 травня в Орловському районі Ростовської області Росії зупинили рух поїздів. Про це повідомляє Головне управління Міністерства надзвичайних ситуацій у Ростовській області, передають Патріоти України. На станції «Куберле» вночі кілька вагонів...

Квартири українців хочуть переробляти? У новому законопроєкті готують масштабні ремонти багатоповерхівок

субота, 11 травень 2024, 12:24

У межах підготовки програми Ukraine Facility (передбачає фінансування від ЄС на 50 млрд євро) Україна розроблює нову житлову політику. Законопроєкт обіцяють показати впродовж наступних кількох місяців, проте деякі його аспекти вже публічно озвучили. Пр...