Ще одна спроба "відмазатись" провалились: Адвокат Єфремова брехав про стан здоров'я та інсульт актора (документ)

Адвокат Михайла Єфремова, який влаштував смертельну ДТП в центрі Москви, Ельман Пашаєв брехав про стан здоров'я та інсульт актора, передають Патріоти України.

У Telegram-каналі "112" опублікували фото виписного епікризу, в якому зазначається, що медики Боткінської лікарні діагностували в артиста повторні транзиторні ішемічні атаки (тимчасове блокування припливу крові до частини мозку).

"У динаміці лікарі позначили, що осередкової неврологічної симптоматики немає. Стан Єфремова оцінюється як задовільний", – йдеться в повідомленні Telegram-каналу.

Раніше Пашаєв заявив, що після нещодавно перенесеного інсульту в артиста розвинулися серйозні порушення мовлення й оніміли кінцівки. Проте інсульту насправді лікарі не виявили.

Нагадаємо, що Михайлові Єфремову стало погано 10 серпня. Його син Микита знайшов артиста на підлозі в його квартирі. Актор не міг розмовляти і рухатися, лікарі діагностували інсульт.

На Великдень Землю накриє сильна магнітна буря: Стало відомо, скільки триватиме

неділя, 5 травень 2024, 12:28

Геомагнітний шторм, який почався в останній день квітня, ще триває. Від 4 травня на Землі вирує чотирибальна магнітна буря, яка за К-індексом вважається середньою. Вже сьогодні, 5 травня, очікується магнітна буря потужністю у п’ять балів (за К-індексом...

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...