Ще один майбутній чемпіон з України? Непереможний Віктор Вихрист блискуче здолав американця в Лас-Вегасі. Відео нокауту

За півтора роки в професійному боксі 28-річний українець здобув вісім перемог і немає жодної поразки

Віктор Вихрист

Як повідомляли ПУ, у ніч на неділю, 10 жовтня, у Лас-Вегасі відбувся бій між володарем чемпіонського поясу WBC в суперважкій вазі британцем Тайсоном Ф'юрі та американцем Деонтеєм Уайлдером.

В андеркарді головної зустрічі вечора наш непереможний співвітчизник Віктор Вихрист (8 перемог, 6 з них — нокаутом) вийшов у ринг проти американця Майка Маршалла (6 перемог, 4 з них — нокаутом, 2 поразки, 1 нічия).
Зі старту поєдинку українець, який має прізвисько Фауст, заволодів ініціативою, методично влучаючи по супернику. Уже з другої трихвилинки бій перейшов у одностороннє побиття американського боксера. Зокрема, Маршалл побував у нокдауні, але достояв до гонгу, а от у третій трихвилинці, після того, як американець ще двічі впав на канвас рингу, арбітр прийняв рішення зупинити поєдинок та присудити Віктору перемогу технічним нокаутом.

Таким чином Вихрист продовжує зберігати «бездоганну» статистику в професійній кар'єрі, здобувши вже восьму перемогу після дебюту на профірингу в лютому минулого року.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....