Що воно курить? Маша Распутіна запропонувала "розстрілювати та страчувати" усіх, хто виступає проти війни в Україні

Відома російська співачка Маша Распутіна, яка активно підтримує путінський режим, а отже і агресію проти України, вигадала, як "карати" тих, хто виступає проти війни в нашій країні. На думку путіністки, таких людей треба вбивати, передають Патріоти України.

Причому, як можна зрозуміти зі слів Распутіної, позбавляти життя потрібно не тільки "непатріотичних" росіян, а й громадян інших країн, які вважають убивчу війну несправедливою та безчесною, а саму Росію визнають державою-терористкою. Абсурдну заяву виконавиця зробила на одному із пропагандистських телеканалів РФ.

"Усіх зрадників, усіх негідників, усіх чужинців, які окупували нашу країну, тих, що зрадили за гроші, – на шибеницю, всіх розстріляти і на шибеницю. Це моя заява", – видала артистка.Хто "окупував" Росію, за словами Распутіної, незрозуміло.

Втім, низка пропагандистських джерел вказує, що свій короткий спіч прихильниця геноциду українського народу присвятила колегам-опозиціонерам. Зокрема, Борису Гребенщикову, Андрію Макаревичу, Максиму Галкіну та іншим.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...