"Щоб не мучилися на цій землі": Нові подробиці загадкової смерті хлопчиків на Рівненщині (відео)

Поліція Рівненщини розслідує обставини загадкової смерті двох малолітніх дітей. Про страшну знахідку у місцевому кар’єрі її сповістила жителька одного із сіл Вараського району, повідомляють Патріоти України.

Втопилися в кар'єрі

Повідомлення від жительки села надійшло біля 12:00. Правоохоронці негайно вирушили на місце події. Згодом вони встановили, що двоє хлопчиків – рідних братів 5 і 7 років – втопилися у кар’єрі. За цим фактом розпочато досудове розслідування.

Що говорять свідки

У місцевому ЗМІ припускають, що трагедія із братами могла бути вбивством. Ба більше, розглядають можливу причетність до нього матері дітей. Це саме видання виклало у мережу відео, на якому відбувається транспортування тіл загиблих дітей. Під цією публікацією почали з'являтися коментарі тамтешніх жителів.

Вони стверджують, що дітей вбити могла їхня 42-річна матір. До народження синів жінка, за їхніми словами, працювала викладачкою англійської та мала проблеми з психічним здоров'ям. Вона навіть лікувалася у відповідному закладі і нещодавно звідти повернулася.

Коментатори пишуть, що, мовляв, був свідок, який бачив, як жінка привела синів до кар'єру. Вона спочатку закинула туди одного хлопчика, а другий почав тікати. Втім, матір його спіймала і закинула у кар'єр вслід за братиком.

Крім того, одне із джерел стверджує, що в жінки поцікавилися, навіщо та вбила синів. Вона відповіла, аби діти не мучилися на цій землі.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...