Щоб "не поширювала чутки": Юнак зґвалтував, а потім задушив пенсіонерку

Правоохоронці опитали жителів села і знайшли свідка, який в ту ніч був у гостях у жінки.

У травні поточного року в одному з сіл Скадовського району на світанку в районне відділення поліції надійшла інформація, що в будинку виявлено тіло жінки з явними ознаками насильницької смерті. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Херсон online.

Загиблою виявилася 66-річна жінка, яка вела антигромадський спосіб життя. За висновком судово-медичної експертизи, смерть наступила в результаті механічної асфіксії. Також стало відомо, що жінку зґвалтували.
Правоохоронці опитали жителів села і знайшли свідка, який в ту ніч був у гостях у жінки. Чоловік розповів, що після вживання алкоголю ліг спати на дивані господині. Серед ночі він прокинувся і побачив, що жінку ґвалтує молодий односельчанин. Правоохоронці розшукали 22-річного підозрюваного через 4 години, він переховувався у знайомих.
Молодий чоловік пояснив, що прийшов з'ясувати стосунки з жінкою, яка нібито поширювала про нього неправдиві чутки серед односельчан. Під час конфлікту він згвалтував господиню, але вона чинила опір і він її задушив.
Як повідомив заступник начальника Скадовського відділення поліції Ігор Моргун, були відкриті кримінальні провадження у ч. 2 п. 10 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України та ч. 5 ст. 152 «Зґвалтування» КК України. Досудовим слідством було встановлено всі обставини злочину, зібрана необхідна доказова база, призначений ряд експертиз, висновки яких вказують на причетність затриманого до злочину.

Зараз зловмисник знаходиться в слідчому ізоляторі. Найближчим часом обвинувальний акт буде узгоджений з прокуратурою, після чого кримінальне провадження буде розглядатися в суді. Чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк до 15 років.

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...