Щоб зустрітися із дружиною: У Києві чоловік намагався спалити тещу

Мешканці будинку почали боятися залишатися в своїх квартирах, тому що палій може повернутися і довести задумане до кінця.

У Києві чоловік підпалив квартиру своєї тещі. Фото: скріншот з відео.

У багатоповерхівці по вулиці Сабурова у Києві чоловік підпалив квартиру своєї тещі, щоб зібрати родичів на її похороні, передають Патріоти України.

Чоловік влаштував пожежу в тамбурі двох квартир. В одній з них проживала його теща. Її квартиру врятували металеві двері, а квартира сусідів з дерев’яними дверима сильно постраждала. Під час пожежі в квартирі перебувала теща, сестра дружини та її 10-річний син.

Причиною свого вчинку він пояснив бажанням побачити свою дружину, яка змушена ховатися від нього через погрози вбивством. На його думку, дружина повинна була приїхати на похорон своєї матері в разі її смерті у пожежі.

Чоловіка затримали, але відпустили під домашній арешт. Мешканці будинку почали боятися залишатися в своїх квартирах, тому що палій може повернутися і довести задумане до кінця.

Джерело: fakty.com.ua

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...