Шкодує тільки про одне: Мати п'ятьох дітей зробила несподіване зізнання про атаку з камінням на евакуйованих з Китаю в Нові Санжари (відео)

Мешканка Нових Санжар Полтавської області, мати п'ятьох дітей, розповіла, що їй не соромно за те, що вона кидала каміння під час акції проти приїзду в селище евакуйованих з Китаю українців. Про це вона заявила в коментарі Pavlovsky News. передають Патріоти України.

За словами жінки, камені вона кидала не в автобус, а в поліцію, яка нібито поводилася агресивно. На акції виявилася випадково - шукала сина.

"Я чесно вам скажу, мені соромно за одне - за мат. Що вчителі бачили. Це ж я своїх дітей зганьбила. За те, що я жбурляла каміння, мені не соромно. Було б ще таке - все одно виходила б і протестувала", - заявила мешканка селища.

Вона уточнила, що коли побачила автобуси з екіпірованими в спецодяг людьми, то вирішила взяти участь в акції, так як злякалася за своїх дітей.

"Нас почали штовхати, бризкати газом. Ми, як жінки, не можемо здолати поліцію, тому взяли каміння і кидали в них", - підкреслила мешканка Нових Санжар, додавши, що в автобус вона могла потрапити випадково.

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...