Шоковані навіть копи: У Швеції жінка 28 років тримала під замком сина - його знайшли без зубів та з виразками

У Швеції затримали жінку, яка 28 років тримала під замком свого сина. Про це повідомляє телеканал Expressen, передають Патріоти України.

Як повідомляється, останній раз хлопця бачили, коли йому було 12 років. Тоді мати забрала дитину зі школи і її більше ніколи не бачили.

Вже дорослого чоловіка без зубів та з виразками по всьому тілу знайшла родичка. Вона оглянула квартиру, коли літню матір хлопця забрали до лікарні. Чоловік насилу міг відповідати на питання, його тут же госпіталізували. Медики оцінили його стан як важкий.

Як повідомляється, мати казала дитині, що йому хочуть нашкодити оточуючи. Причиною такої поведінки стала важка подія в сім'ї. Яке саме - поліція поки не з'ясувала.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...