Шоу скінчилось? Переможець "Холостячки" засвітився на фото - пояснення Мішиної вже потрапило в тренди YouTube

В одній з фанатських груп Ксенії Мішиної і шоу "Холостячка 2020" поширили фото з чоловіком, який зустрівся з Ксенією Мішиною після шоу і в якому наче впізнали переможця проекту, передають Патріоти України.

Ксенія Мішина відповіла на провокаційне питання про те, чи був це Андрій Ковтуненко, і чи переміг він на шоу в інтерв'ю Раміні Есхакзай на проекті Ходят слухи в Ютубі. Ведуча запитала, чи підтверджує Ксенія Мішина, що це Андрій Ковтуненко.

"Женя приїжджав до мене, подарував мені букет квітів, хотів підтримати. Це не був спеціальний злив від каналу. Я не знаю, хто нас сфотографував. Я взагалі не зрозуміла цього знімка. Його поширила в мережі якась фан-група", - сказала Мішина, і зазначила, що їх багато, і вона взагалі не в курсі, що там у них відбувається.

Також вона однозначно сказала, що це не постановка СТБ, не зйомки фотографа СТБ, і що вона не знає, хто робив фото. Так що, хто переміг на шоу Холостячка 2020 - залишається таємницею.

Відео інтерв'ю з акторкою вже потрапило в тренди ютубу. Ходят слухи Ксенія Мішина - повне відео інтерв'ю:

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...