Штучний інтелект оцінив шанси "Динамо" на плейоф Ліги Європи

Штучний інтелект оцінив шанси київського Динамо на плейоф Ліги Європи сезону-2024/25. Про це заявляє Football Meets Data, передають Патріоти України.

Статистичний портал оцінив шанси команд основного раунду Ліги Європи на вихід у плейоф. Для цього було проведено понад 10000 симуляцій основного раунду турніру.

Зазначимо, що шанси київського Динамо на вихід в плейоф — мінімальні. Імовірність того, що кияни потраплять до топ-8 і потраплять в 1/8 фіналу напряму, становить 9%. Імовірність потрапляння в топ-24 і участі в додатковому раунді плейоф за вихід в 1/8 фіналу – 54%. Це ставить команду Олександра Шовковського на 30 місце серед 36 учасників.

Найбільше шансів на потрапляння у топ-8 і в 1/8 фіналу напряму у лондонсьного Тоттенгема — 49%.

"Розбите серце": Жінка розлучилася з чоловіком через два тижні після весілля і назвала причину

середа, 4 вересень 2024, 23:55

Жінка з розбитим серцем розлучилася з чоловіком всього через два тижні після весілля. Вона не змогла пробачити йому те, що він зробив на своїй парубочій вечірці. Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Наречена організувала виїзне весілля з бат...

Українцям відмовляють в субсидіях: Ось хто не отримає допомоги від держави

середа, 4 вересень 2024, 23:40

В Україні діє спрощений механізм звернення по таку допомогу – без збирання довідок та витрачання часу на заповнення декларації. Водночас в отриманні субсидії може бути відмовлено – проте, якщо виправити помилки, отримати її все одно можна буде, передаю...