Шукають достойну заміну: "Динамо" оголосило про відставку Михайличенка

Керівництво київського "Динамо" відправило у відставку наставника команди Олексія Михайличенка та його помічників Вадима Євтушенка, Сергія Федорова та Михайла Михайлова, передають Патріоти України.

Як повідомляється на офіційному сайті клубу, причиною звільнення став низький рівень гри "Динамо", відсутність прогресу та гідного виступу в єврокубках. Ім'я фахівця, який готуватиме команду до нового сезону, буде оголошено пізніше.

Нагадаємо, що Михайличенко обійняв пост головного тренера киян у серпні 2019 року, змінивши Олександра Хацкевича, який не зміг пройти "Брюгге" і вивести клуб у груповий етап Ліги чемпіонів. За підсумками сезону 2019/20 "Динамо" посіло друге місце в українській Прем'єр-лізі, виграло Кубок України і вилетіло з Ліги Європи на груповому етапі.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...