"Сюрреалізм. Неймовірний момент": Український футболіст зустрівся з Байденом, відвідавши Білий дім (фото)

Український захисник Коламбус Крю Євген Чеберко разом з командою побував у Білому домі, де зустрівся з президентом США Джо Байденом, передають Патріоти України.

У Сполучених Штатах Америки є традиція вітати на рівні президента країни всіх чемпіонів професіональних національних ліг. Минулого сезону Чеберко разом з клубом виграв Кубок МЛС, тому, зокрема, наш футболіст нещодавно зустрівся з президентом США Джо Байденом.

Євген емоційно висловився про візит до Білого дому. «Сюрреалізм. Неймовірний момент у моєму житті. Я ніколи не думав про це, але життя знову показує, наскільки воно непередбачуване та неймовірне. Дуже вдячний цим людям і клубу за цей момент, який я ніколи не забуду", — написав Чеберко в Інстаграмі.

Нагадаємо, що взимку 2023 року уродженець Мелітополя зізнався, що його бабуся залишилася в окупованому росіянами місті. «У мене там [у Мелітополі] залишилася бабуся. Не завжди можу зателефонувати їй, тому що є перебої з інтернетом і зв’язком.

Переживаю, звісно, але намагаюсь не думати багато про це. Бо стає гірше. Якщо починаєш дивитися відео і спілкуватися з людьми про те, що трапилося в Мелітополі, відчуваєш, що це якийсь жахливий сон. Ти не хочеш про це думати, тому що це тебе стопорить", — казав Чеберко.

Він також повідомляв, що в Мелітополі досі чекають на ЗСУ. Зазначимо, що Євген у 2023-му став лише другим українцем в історії, який виграв МЛС — у 2004 році трофей виборов Дмитро Коваленко у складі ДС Юнайтед.

Інститут нацпам’яті відреагував на звернення польки до Зеленського щодо ексгумації жертв Волинської трагедії

понеділок, 7 жовтень 2024, 22:30

Польський інститут національної пам’яті відповів на запит голови Товариства польсько-українського примирення Кароліни Романовської до президента України Володимира Зеленського щодо ексгумації жертв Волинської трагедії, передають Патріоти України. У лис...

"Благодійник і популяризатор української пісні": В аварії загинув народний артист України

понеділок, 7 жовтень 2024, 21:29

У Закарпатській області сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув народний артист України Богдан Сташків, а його дружина досі перебуває у тяжкому стані, за її життя борються медики. Про трагедію повідомила у понеділок, 7 жовтня, голова Івано...