Скандал з підборами в армії отримав новий поворот: Для жінок-військовослужбовиць виготовлять інші туфлі

Для жінок-військовослужбовиць, які готувалися до участі параді з нагоди Дня Незалежності України у туфлях високих підборах, виготовлять інше взуття. Про це міністр оборони Андрій Таран повідомив під час засідання уряду, передають Патріоти України.

"Протягом минулого тижня розробили новий зразок туфлів", - сказав він. За словами Тарана, нове експериментальне взуття - зі шнурками і меншим каблуком - невдовзі виготовлять у необхідній кількості. Міністр також визнав, що взуття на підборах під час репетиції параду було справді не зручним.

1 липня в мережі розгорівся скандал навколо участі жінок-військових у параді в туфлях на підборах замість берців. Користувачі соцмереж назвали ідею "трешем" і заявили, що це перетворить парад на "фарс".

2 липня жінки – народні депутати із фракції «Європейська солідарність» принесли міністру оборони Андрію Тарану в урядову ложу червоні туфлі на високих підборах. Так вони висловили протест через рішення Міноборони вивести жінок-військовослужбовців на парад до річниці Незалежності на підборах.

3 липня Таран зустрівся із курсантками Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, яких змусили готуватися до параду у туфлях на високих підборах.

За даними Міноборони, парадна форма одягу, зокрема, взуття, в якій тренувалися курсантки, була регламентована наказом міністерства ще від 2017 року.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...