Скандальну блогерку Стужук хочуть позбавити громадянства України

Нещодавно українська блогерка-мільйонник Софія Стужук оскандалилася черговою заявою. Вона сказала, що не можна бути за мир і радіти підриву Кримського мосту, після чого Росія вирішила помститися Україні масованою атакою, нагадують Патріоти України.

Користувачів мережі обурила така позиція Стужук, тому вони запропонували позбавити зрадницю громадянства України. Так, українці пишуть, що Стужук і всій її родині варто забути про Україну.

Що пишуть користувачі мережі:

  • "Вкотре переконуюся, що моя чуйка мене не підводить. Ось завжди для мене вона була бридкою персоною"
  • "Стужук пише, що вона несе "важку ношу - нести любов", поки інші не можуть. Важку ношу несуть волонтери, які не сплять нормально і допомагають, несуть наші військові, які нас захищають. А ти несеш тільки нісенітницю"
  • "Чому у Стужук і її мами досі є громадянство України? Скоро п*здота напише, що її цькують в інтернеті, тому що вона дітей від війни вивозила"
  • "Я хочу, щоб Стужук позбавили громадянства"

Позиція Софії Стужук щодо війни в Україні

Довгий час з початку війни в Україні Софія Стужук мовчала про те, що відбувається на її батьківщині. Свою поведінку вона виправдовувала тим, що не розбирається в політиці.

Пізніше вона таки висловилася про війну, сказавши, що щиро любить Україну і Київ, але що навмисне уникала в перші дні писати про напад Росії: "Я з перших днів відмовилася піддаватися екстремізму і божевільної агресії і ненависті, які, звичайно, частково виправдані в такій ситуації".

За таку позицію щодо війни її внесли до "чорного списку" знаменитостей. При цьому сама Стужук нічого конкретного з цього приводу не сказала. Вона лише написала у соцмережах: "Нічого. Весна покаже".

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...