"Скоро розпочнуться фактичні тренування": Кулеба про навчання українських пілотів на F-16

Щодня з’являються новини про початок функціонування авіаційної коаліції та точаться розмови про передавання Україні F-16. В роботу запущено питання навчання українських пілотів, а незабаром почнуться фактичні тренування на літаках і симуляторах. Про це в ефірі телемарафону заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, передають Патріоти України.

Віhttps://adm.patrioty.org.ua/item/create#н додав, що не варто забувати про тренування техніків і підготовку інфраструктури: "Скоро розпочнуться фактичні тренування. Це тренування і на літаках, і на спеціальних симуляторах. А є ще ж тренування техніків, є ще підготовка інфраструктури. Все це запускається”.

Дмитро Кулеба зазначив, що щодня точаться розмови, які країни нададуть літаки: “Поки не можна назвати конкретні країни, але справа просувається вперед. Україна сконцентрована на F-16, але не можна відкинути передавання й інших моделей літаків”.

"Тону в твоїх очах...": Коміки "Ліги сміху" пожартували про потопельників у Тисі і роздратували Гетманцева (відео)

неділя, 19 травень 2024, 21:45

Коміки «Ліги сміху» в останньому випуску пожартували про ухилянтів у Тисі і втрапили в скандал. Сценка викликала бурхливу реакцію в соцмережах, передають Патріоти України. У виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступн...

Звірство достойне рашистів: У Чехії українець зв'язав ексдружину, засунув в жінку петарду і підірвав

неділя, 19 травень 2024, 21:38

У Чехії українець підірвав петарду у піхві своєї колишньої дружини. Прокуратура висунула звинувачення у замаху на вбивство і вимагає дуже суворого покарання. . Інцидент стався у місті Пльзень. За даними слідства, 36-річний громадянин України Олександр...