
Компанія McDonald's змінила рецепт і технологію збирання своїх бургерів, повідомляють Патріоти України.
Як пише Forbes, зміниться, зокрема, процес випічки булочок (передбачено три різних рецепти), їх розмір. Очікується, що булочки стануть м'якшими і темнішими, у складі не буде підсилювачів смаку. Компанія стверджує, що для поліпшення текстури й обсмажування буде використовувати тільки натуральні інгредієнти.
Керівництво McDonald's внесло зміни і в процедуру зберігання продуктів. Інгредієнти для приготування бургерів повинні подаватися на кухню частіше і меншими партіями. Серед інших змін:
У компанії розповіли, що такі зміни планують впроваджувати вже з грудня у всіх ресторанах мережі. Нова рецептура була прийнята за результатами опитування клієнтів.
Пенсійний фонд пояснив, як перевірити інформацію про виплати та ідентифікацію в особистому кабінеті на порталі фонду.. Про це йдеться в повідомленні ПФУ, передають Патріоти України. Для користувачів, які отримують страхові виплати внаслідок нещасного ...
Пенсії, після десятиліть роботи на птахофабриці у змінному режимі "доба через добу" працівниця Валентина Свечкар отримала мінімальну пенсію - 3323 гривні. Вона звернулася до Пенсійного фонду, надавши довідки про заробіток, але залишилася здивованою низ...