Компанія McDonald's змінила рецепт і технологію збирання своїх бургерів, повідомляють Патріоти України.
Як пише Forbes, зміниться, зокрема, процес випічки булочок (передбачено три різних рецепти), їх розмір. Очікується, що булочки стануть м'якшими і темнішими, у складі не буде підсилювачів смаку. Компанія стверджує, що для поліпшення текстури й обсмажування буде використовувати тільки натуральні інгредієнти.
Керівництво McDonald's внесло зміни і в процедуру зберігання продуктів. Інгредієнти для приготування бургерів повинні подаватися на кухню частіше і меншими партіями. Серед інших змін:
У компанії розповіли, що такі зміни планують впроваджувати вже з грудня у всіх ресторанах мережі. Нова рецептура була прийнята за результатами опитування клієнтів.
Деякі відомі недорогі моделі автомобілів скоро підуть з ринку. Такі машини з різних причин вирішено видалити з виробничих програм. До 2026 року ці моделі зникнуть, передають Патріоти України. Motor1 розповідає про відомі автомобілі, які залишать шоурум...
У свідоцтві про народження одного з користувачів Дії місто Костянтинівку Донецької області позначили російським. Користувач X із нікнеймом Сергій Соколов опублікував скриншот актового запису про народження з Дії, передають Патріоти України. На скриншот...