Компанія McDonald's змінила рецепт і технологію збирання своїх бургерів, повідомляють Патріоти України.
Як пише Forbes, зміниться, зокрема, процес випічки булочок (передбачено три різних рецепти), їх розмір. Очікується, що булочки стануть м'якшими і темнішими, у складі не буде підсилювачів смаку. Компанія стверджує, що для поліпшення текстури й обсмажування буде використовувати тільки натуральні інгредієнти.
Керівництво McDonald's внесло зміни і в процедуру зберігання продуктів. Інгредієнти для приготування бургерів повинні подаватися на кухню частіше і меншими партіями. Серед інших змін:
У компанії розповіли, що такі зміни планують впроваджувати вже з грудня у всіх ресторанах мережі. Нова рецептура була прийнята за результатами опитування клієнтів.
В Івано-Франківській області чоловік створив Viber-групу, де повідомлялося про місця вручення повісток працівниками територіальних центрів комплектування. Внаслідок цього відбулося судове засідання, де йому призначили покарання. Про це йдеться у вироку...
Третій президент України Віктор Ющенко сьогодні, 23 лютого 2025, святкує 71-й день народження. З цієї нагоди політика привітала його старша донька, передають Патріоти України. 44-річна Віталіна Ющенко наголосила, що наразі Україна проходить через тяжкі...