Компанія McDonald's змінила рецепт і технологію збирання своїх бургерів, повідомляють Патріоти України.
Як пише Forbes, зміниться, зокрема, процес випічки булочок (передбачено три різних рецепти), їх розмір. Очікується, що булочки стануть м'якшими і темнішими, у складі не буде підсилювачів смаку. Компанія стверджує, що для поліпшення текстури й обсмажування буде використовувати тільки натуральні інгредієнти.
Керівництво McDonald's внесло зміни і в процедуру зберігання продуктів. Інгредієнти для приготування бургерів повинні подаватися на кухню частіше і меншими партіями. Серед інших змін:
У компанії розповіли, що такі зміни планують впроваджувати вже з грудня у всіх ресторанах мережі. Нова рецептура була прийнята за результатами опитування клієнтів.
Стійкість Кримського мосту на найближчі роки залишається невизначеною через можливі зовнішні фактори, які можуть вплинути на його конструкцію. Одним із таких факторів є небезпечна природна активність поруч із мостом, передають Патріоти України. За слов...
Наразі в Україні є достатньо велика кількість людей, які виїжджають за кордон у віці 16-17 років. Однак є й позитивна статистика, а саме те, що 18-19-річні молоді люди повертаються додому. Про це розповів заступник міністра освіти і науки Михайло Винни...