
Компанія McDonald's змінила рецепт і технологію збирання своїх бургерів, повідомляють Патріоти України.
Як пише Forbes, зміниться, зокрема, процес випічки булочок (передбачено три різних рецепти), їх розмір. Очікується, що булочки стануть м'якшими і темнішими, у складі не буде підсилювачів смаку. Компанія стверджує, що для поліпшення текстури й обсмажування буде використовувати тільки натуральні інгредієнти.
Керівництво McDonald's внесло зміни і в процедуру зберігання продуктів. Інгредієнти для приготування бургерів повинні подаватися на кухню частіше і меншими партіями. Серед інших змін:
У компанії розповіли, що такі зміни планують впроваджувати вже з грудня у всіх ресторанах мережі. Нова рецептура була прийнята за результатами опитування клієнтів.
В італійському місті Галатоне поліція затримала чоловіка, якого розшукували правоохоронці. Щоб уникнути арешту, він обрав доволі нестандартне сховище - різдвяний вертеп на центральній площі міста, передають Патріоти України. За даними місцевих ЗМІ, чол...
Маршаллові Острови офіційно запровадили національну програму універсального базового доходу (UBI), яка передбачає виплати громадянам не лише у традиційній валюті, а й у криптовалюті. Експерти називають цю ініціативу першою у світі на державному рівні з...