Компанія McDonald's змінила рецепт і технологію збирання своїх бургерів, повідомляють Патріоти України.
Як пише Forbes, зміниться, зокрема, процес випічки булочок (передбачено три різних рецепти), їх розмір. Очікується, що булочки стануть м'якшими і темнішими, у складі не буде підсилювачів смаку. Компанія стверджує, що для поліпшення текстури й обсмажування буде використовувати тільки натуральні інгредієнти.
Керівництво McDonald's внесло зміни і в процедуру зберігання продуктів. Інгредієнти для приготування бургерів повинні подаватися на кухню частіше і меншими партіями. Серед інших змін:
У компанії розповіли, що такі зміни планують впроваджувати вже з грудня у всіх ресторанах мережі. Нова рецептура була прийнята за результатами опитування клієнтів.
Перша ракетка України Еліна Світоліна вийшла до другого кола Вімблдону-2025, впевнено обігравши угорку Анну Бондар (6:3, 6:1) на старті змагань, передають Патріоти України. У першому геймі поєдинку стався незвичайний епізод. За рахунку 40:0 на свою кор...
У Харкові викрили шахраїв, що заробляли на людях, які хотіли їхати на заробітки до країн ЄС, передають Патріоти України. Це чоловік і жінка, які розміщували оголошення про неіснуючі вакансії. Шукачі роботи мали заплатити аванс начебто за оформлення док...