Компанія McDonald's змінила рецепт і технологію збирання своїх бургерів, повідомляють Патріоти України.
Як пише Forbes, зміниться, зокрема, процес випічки булочок (передбачено три різних рецепти), їх розмір. Очікується, що булочки стануть м'якшими і темнішими, у складі не буде підсилювачів смаку. Компанія стверджує, що для поліпшення текстури й обсмажування буде використовувати тільки натуральні інгредієнти.
Керівництво McDonald's внесло зміни і в процедуру зберігання продуктів. Інгредієнти для приготування бургерів повинні подаватися на кухню частіше і меншими партіями. Серед інших змін:
У компанії розповіли, що такі зміни планують впроваджувати вже з грудня у всіх ресторанах мережі. Нова рецептура була прийнята за результатами опитування клієнтів.
Пенсійний фонд України регулярно проводить інвентаризацію пенсій - це не нова процедура, а частина його постійної роботи. Її мета - перевірити правильність призначення виплат та виявити можливі помилки. Проте для деяких українців така перевірка може за...
Поблизу узбережжя Сочі в Краснодарському краї у неділю, 3 серпня, зафіксували рідкісне атмосферне явище – велетенські смерчі. Воронки з’явилися над морем і ледь не досягли людних пляжів, повідомляють Патріоти України. Користувачі публікували відео, на ...