Скоро в усьому світі: McDonald's змінив рецепт бургерів

Нова рецептура була прийнята за результатами опитування клієнтів.

Компанія McDonald's змінила рецепт і технологію збирання своїх бургерів, повідомляють Патріоти України.

Як пише Forbes, зміниться, зокрема, процес випічки булочок (передбачено три різних рецепти), їх розмір. Очікується, що булочки стануть м'якшими і темнішими, у складі не буде підсилювачів смаку. Компанія стверджує, що для поліпшення текстури й обсмажування буде використовувати тільки натуральні інгредієнти.

Керівництво McDonald's внесло зміни і в процедуру зберігання продуктів. Інгредієнти для приготування бургерів повинні подаватися на кухню частіше і меншими партіями. Серед інших змін:

  • Розмір булочки адаптують під розмір котлети.
  • Яловичі котлети будуть смажити на грилі й невеликими партіями. Цибулю будуть додавати до них відразу на етапі обсмажування.
  • Сир чеддер будуть класти в бургер при певній температурі, щоб він краще розплавився на гарячій котлети.
  • У "БігМаці" стане більше фірмового соусу, щоб він міг рівномірно розподілитися на всій булочці.

У компанії розповіли, що такі зміни планують впроваджувати вже з грудня у всіх ресторанах мережі. Нова рецептура була прийнята за результатами опитування клієнтів.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...