Компанія McDonald's змінила рецепт і технологію збирання своїх бургерів, повідомляють Патріоти України.
Як пише Forbes, зміниться, зокрема, процес випічки булочок (передбачено три різних рецепти), їх розмір. Очікується, що булочки стануть м'якшими і темнішими, у складі не буде підсилювачів смаку. Компанія стверджує, що для поліпшення текстури й обсмажування буде використовувати тільки натуральні інгредієнти.
Керівництво McDonald's внесло зміни і в процедуру зберігання продуктів. Інгредієнти для приготування бургерів повинні подаватися на кухню частіше і меншими партіями. Серед інших змін:
У компанії розповіли, що такі зміни планують впроваджувати вже з грудня у всіх ресторанах мережі. Нова рецептура була прийнята за результатами опитування клієнтів.
Сонячні електростанції є одними з найпопулярніших джерел відновлювальної енергії. Проте все частіше недоліком СЕС називають те, що для їхнього будівництва потрібно чимало територій. Саме тому вчені з Національної лабораторії відновлюваної енергії США п...
В Україні замість МСЕКу запрацювала нова система оцінювання функціонування особи. Як вона працюватиме? Нова система оцінювання функціонування особи від 1 січня замінила МСЕКи. Уже створено понад півтори тисячі експертних команд. І це має вирішити пробл...