Компанія McDonald's змінила рецепт і технологію збирання своїх бургерів, повідомляють Патріоти України.
Як пише Forbes, зміниться, зокрема, процес випічки булочок (передбачено три різних рецепти), їх розмір. Очікується, що булочки стануть м'якшими і темнішими, у складі не буде підсилювачів смаку. Компанія стверджує, що для поліпшення текстури й обсмажування буде використовувати тільки натуральні інгредієнти.
Керівництво McDonald's внесло зміни і в процедуру зберігання продуктів. Інгредієнти для приготування бургерів повинні подаватися на кухню частіше і меншими партіями. Серед інших змін:
У компанії розповіли, що такі зміни планують впроваджувати вже з грудня у всіх ресторанах мережі. Нова рецептура була прийнята за результатами опитування клієнтів.
Вже восени українським водіям доведеться готуватися до нових витрат на заправках. Експерти паливного ринку попереджають: із жовтня 2025 року ціни на бензин і дизель можуть зрости щонайменше на 3–5 гривень за літр. Причина - не лише коливання світових к...
"Львівгаз" після перевірки лічильника змусив доплатити одного з користувачів 160 тис. грн. Виявилось, що на лічильнику немає пломби. Мешканець Львівської області добровільно заплатив тільки частину суми, а решту - "Львівгаз" змусив сплатити через суд. ...