Компанія McDonald's змінила рецепт і технологію збирання своїх бургерів, повідомляють Патріоти України.
Як пише Forbes, зміниться, зокрема, процес випічки булочок (передбачено три різних рецепти), їх розмір. Очікується, що булочки стануть м'якшими і темнішими, у складі не буде підсилювачів смаку. Компанія стверджує, що для поліпшення текстури й обсмажування буде використовувати тільки натуральні інгредієнти.
Керівництво McDonald's внесло зміни і в процедуру зберігання продуктів. Інгредієнти для приготування бургерів повинні подаватися на кухню частіше і меншими партіями. Серед інших змін:
У компанії розповіли, що такі зміни планують впроваджувати вже з грудня у всіх ресторанах мережі. Нова рецептура була прийнята за результатами опитування клієнтів.
Ті, хто мешкають або часто бувають біля значних водойм, де спостерігають диких гусей, можуть стати свідками незвичного явища, котре в розповіді з мало знайомими людьми для багатьох лунатиме як байка, зазначають Патріоти України. Однак орнітологи запе...
Після застосування нового парфуму відчуваєте не лише аромат, а й головний біль? Річ у тому, що парфуми та інші різкі запахи справді можуть провокувати неприємні симптоми та навіть напади мігрені, передають Патріоти України. У декого може бути підвищена...