Скористалися довірливістю: Королеву Єлизавету II нахабно "обчистили" в палаці

Королеву Єлизавету II нахабно "обчистили" в палаці: сума викраденого вражаєКоролеву Єлизавету II нахабно обікрав співробітник, що працює в її будинку. Злодієм виявився 37-річний буфетник Адамо Канто. Зловмисник скористався наданою довірою, крав речі з палацу і продавав їх. Всього він обчистив сім'ю на 100 тисяч фунтів, передають Патріоти України.

Як повідомляє BBC, Канто зізнався, що виніс з Букінгемського палацу вісім десятків речей загальною вартістю сто тисяч фунтів стерлінгів. Зокрема, медалі та цінні сімейні фотографії з автографами.

Половину вкраденого слуга "штовхав" на аукціонах в мережі. Там і побачили речі представники палацу і забили тривогу.

Більшість речей Канто вкрав під час весняного карантину, коли в королівському палаці майже нікого не було. Зараз цю справу розглядає суд.

до Речі, викраденими виявилися фотографії членів сім'ї королеви — принців Вільяма та Гаррі, а також дружини Вільяма Кейт Міддлтон.

Зазіхнув злодій і на речі придворних. Вломившись в їхні кімнати, він присвоїв цінну медаль, яка належала Головному Економові Букінгемського палацу — віце-адміралу Джонстону-Берту. Зараз нахабу випустили під заставу, але йому загрожує термін за гратами.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...