Скрепне виховання: У російській школі вчителька не відпускала дітей у туалет, вони справили нужду прямо на уроці (відео)

У школі російського міста Викса Нижегородської області вчителька заборонила учневі вийти в туалет, в результаті чого він був змушений справити нужду прямо за партою. Про це йдеться в сюжеті телеканалу “Кстати”, повідомляють Патріоти України.

Батьки школяра розповіли, що класний керівник Христина Кірєєва відмовилася випустити першокласника в туалет, сказавши йому терпіти до перерви. Однак у хлопчика була діарея, він справив нужду прямо в штани і піддався глузуванням однокласників, після чого був змушений досиджувати урок і йти додому в такому вигляді.

Однокласники хлопчика підтвердили, що він відпрошувався в туалет, при цьому сама вчителька це заперечує. За її словами, дитина нібито справила нужду вже після закінчення уроку і просто пішла додому.

У свою чергу мати дитини зазначає, що півроку тому аналогічний випадок стався з однокласницею її сина. Тоді педагог також відмовила учениці, в результаті чого дівчинка обмочилася прямо в класі.

Директор школи Ольга Налєтова заявила, що про історію з дівчинкою вона не знала, їй на цей інцидент ніхто не скаржився. Тим часом батьки стверджують, що після першого інциденту директор обіцяла, що на Кірєєву буде накладено дисциплінарне стягнення і вона більше не працюватиме із зазначеним класом. Зараз перевіркою школи займаються прокуратура Нижегородської області та управління освіти міста Викса.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...