Скрепи "побєдобєсія": Бориса Гребенщикова зацькували в Твіттері, пригадуючи йому гастролі в Україні

У Твіттері лідера групи «Акваріум» з'явився пост такого змісту: "Проводиться збір грошей на оплату запису нового альбому». Користувачі соцмережі сприйняли подібне прохання вкрай вороже, передають Патріоти України.

Деякі взагалі припустили «злом сторінки», інші пригадали музикантові його політичні погляди, особливо з приводу "української проблеми". «Бандера подасть», «Навальному напиши - він допоможе», "А ось мій Яндекс-гаманець. Ну що, синку, не допомогли тобі гастролі на Україні і пошлі пісеньки в інтернеті?», «У держдепартаменту США», - налетіли на Гребенщикова «шанувальники».
Трохи пізніше Гребенщиков опублікував ще один твіт, до якого доклав відеозапис. «З захопленням мушу визнати, що в соціальних мережах виникла плутанина», - саркастично зазначив музикант. Він додав, що насправді «Акваріум» ні у кого грошей не просить, але і не відмовиться, якщо хтось захоче допомогти колективу.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...