Скрепи в шоці: У Росії під час пробіжки померла 25-річна легкоатлетка

Російська легкоатлетка Маргарита Плавунова померла у 25-річному віці у Тамбовській області, повідомляють Патріоти України.

Під час підготовки до чергових змагань Плавунова вийшла на пробіжку, однак закінчити її не змогла. Їй стало погано в лісі і вона впала. Лікарі, які прибули на місце констатували смерть спортсменки.

Не виключено, що причиною смерті Плавунової стали серйозні навантаження. Слідчий комітет РФ розпочав дослідчу перевірку за фактом загибелі дівчини. Нині встановлюють обставини та точну причину смерті Маргарити.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...