Скрепи "високодуховні": У Росії монастир вигнав старенького віслюка у -25°C, бідолаха замерз (фото)

У Росії служителі православного монастиря викинули віслюка на прізвисько Мойсей на вулицю у 25-градусний мороз. Тварину знайшли замерзлою. Про цю історію повідомили зоозахисники на своїх сторінках у соціальних мережах, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, на лежачого в заметі віслюка натрапили автолюбителі.

"Видовище для місцевості дивовижне. Поки шукали, як йому допомогти, хтось привіз сіна, з яким у роті віслючок замерз на смерть", - йдеться в повідомленні.

Виявилося, що тварину звали Мойсеєм. За словами зоозахисників, усе своє життя він прожив на території Спасо-Преображенського монастиря, а нещодавно захворів.

"Користувачі соцмереж знайшли гроші і зробили йому операцію. Але, мабуть, болі не припинилися. Начальство православного храму просто викинуло тварину на 25-градусний мороз, заявивши, що віслючок старий і на все воля Божа. Воля-то Божа, але і Бог все бачить", - пишуть зоозахисники.

При цьому глава прес-служби Муромської єпархії Артемій Чернов у коментарі виданню "Підйом" заявив, що Мойсей "помер від старості", його везли утилізувати, але "стався форс-мажор".

"Краще б люди у храм йшли, а то виходить, що про померлих тварин переживають більше, ніж про те, що піст йде Різдвяний. Віслюк був у монастирі років 3-4. Його віддали господарі, після яких його й лікували. Помер він від старості в монастирі. У людини, якій було доручено його утилізувати, дорогою трапився форс-мажор з автомобілем, він був змушений залишити труп біля дороги, після чого наступна машина його відвезла для утилізації. Близько години-двох цей осел лежав біля дороги. Все як завжди: хтось помітив і сфотографував", - стверджує Чернов.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...