Слідкував за дівчатками, вимагав інтимні фото та шантажував: У Києві затримали педофіла, який торгував порноконтентом

У Києві затримали 35-річного чоловіка, який надсилав 12-річний школярці порнографічні фото та вимагав у відповідь аналогічні зображення. Під час розслідування правоохоронці встановили ще понад 200 потерпілих малолітніх та неповнолітніх дівчат від дій зловмисника. Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва, передають Патріоти України.

"Ми виявили та вилучили більше 4 терабайтів дитячого порнографічного контенту на комп’ютері та флеш-носіях чоловіка. При подальшому відпрацюванні встановили 181 епізод його злочинної діяльності та більше 200 дівчаток віком від 10 до 17 років як з України, так і з іноземних країн, які потерпіли від дій фігуранта. Кривдник знаходив дівчат у соціальних мережах та видаючи себе за їх однолітків спілкувався з ними на сексуальні теми, виманював фотографії шантажем та погрозами вбивством чи зґвалтуванням. Окрім того, за деякими школярками навіть слідкував дорогою зі школи додому у реальному житті.

Дитячу порнографію він продавав за кордон та протягом тривалого часу такої діяльності отримав мільйонні прибутки. Наразі ми встановили одного з постійних іноземних "клієнтів", який купував у зловмисника дитячий порноконтент та двох його спільників, один з яких є громадянином РФ", - уточнили у відомстві.

Правоохоронці розшукали та опитали 15 дівчат з різних областей України, які потерпіли від дій фігуранта. Деякі з них зізнались, що намагалися вчинити самогубство, адже не витримували психологічного тиску, погроз та шантажу від зловмисника.

Наразі слідчі скерували обвинувальний акт відносно чоловіка до суду для розгляду справи по суті. Фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...