Слухав у авто українську музику: У РФ батька-одинака чотирьох дітей оштрафували і заарештували

У Росії через українську музику заарештували і оштрафували батька-одинака чотирьох дітей. Чоловік слухав музику в своїй машині, за що його звинуватили в "дискредитації російської армії". Також росіянина звинуватили в непокорі поліції, передають Патріоти України.

Як повідомляють російські ЗМІ, чоловікові присудили штраф у розмірі 50 тисяч рублів (близько 29 тисяч гривень). Інцидент стався в Москві. 12 жовтня поліцейські затримали чоловіка за те, що той слухав у машині українську музику.

На нього склали два протоколи, а після суду росіянина відразу ж відправили в спецприймальник. При цьому наголошується, що чоловік - батько-одинак, який виховує чотирьох дітей. Неповнолітні перебувають на утриманні росіянина, розповіла його дружина, яка не є законним опікуном його спадкоємців.

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...

"Погіршення ставлення не помітив": Український футболіст розповів, що його найбільше здивувало після переїзду в Польщу

неділя, 5 травень 2024, 12:59

Український футболіст Лехії Максим Хлань поділився враженнями від проживання в Польщі, передають Патріоти України. Цього сезону Максим запалює у Першій лізі Польщі. У суботу, 4 травня, 21-річний півзахисник відзначився у ворота Тихи, оформивши свій вос...