Смертельна ДТП з кортежем Ярославського: ЗМІ дізналися про крадіжку важливих доказів - бізнесмен задіяв "банду"

У справі щодо смертельної ДТП з кортежем харківського бізнесмена Олександра Ярославського стався несподіваний поворот – у вівторок, 15 лютого, стало відомо, що вкрадено важливі докази, які мали пройти експертизу. З моргу викрадено речі чоловіка, який загинув в аварії, пише obozrevatel.com, посилаючись на джерела, передають Патріоти України.

За даними видання, важливі докази могли бути викрадені в період із суботи, 12 лютого. Про викрадення доказів у Чугуївське райуправління поліції Головного управління Нацполіції у Харківській області повідомив завідувач відділення судмедекспертизи.

Журналісти дізналися, що під час злочину не було злому. Правоохоронці мають встановити, хто викрав докази. Нагадаємо, пізно ввечері 9 лютого у Харківській області на трасі Київ – Харків – Довжанський машина наїхала на пішохода, постраждалий помер. На місці ДТП нібито знайшли автономери з кортежу Олександра Ярославського. Сам бізнесмен стверджував, що йому нічого невідомо про цю аварію.

Пізніше стало відомо, що в ДТП на Харківщині загинув 36-річний житель Чугуївського району регіону. В Державному бюро розслідувань порушили кримінальне провадження через спробу фальсифікації справи про аварію. Очільник МВС Денис Монастирський звільнив з посади керівника поліції Харківської області Станіслава Перліна.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...