Софія Ротару вперше за довгий час відреагувала на ракетну атаку окупантів

Співачка Софія Ротару, яка останні 8 років не соромилась працювати на країну-агресора Росію, зрідка коментує атаки на цивільне населення та інфраструктуру. Проте 10 жовтня масовий ракетний обстріл зачепив навіть її, зазначають Патріоти України.
Артистка опублікувала 4 інстаграм-сторіс з кадрами з Києва, де начебто перебувала на початку війни і нібито зараз. Вона показала пошкоджений бізнес-центр, дитячий майданчик та інші наслідки удару в місті.
Її дописи супроводжували лише слова "Kyiv. 10.10.22" та смайл з розбитим серцем. Про інші міста, які постраждали від атак росіян, вона не згадала.

Востаннє Ротару коментувала лише жахливі теракти росії, що стались у Кременчуці та центрі Вінниці, публікуючи кадри наслідків обстрілів. Із 7 серпня 2022 року Софія Ротару не публікувала жодних дописів у профілі інстаграму. В останньому дописі вона розповіла, як приїхала "у своє місце сили" – село Маршинці Чернівецької області, де вона зростала. Допис вона публікувала російською мовою.


"Бо похоронка – це "двушка" в Пензі": Військовий-історик розповів про головну мрію родичів окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 22:41

У депресивних регіонах Росії родини військових мріють про похоронку, адже це своєрідна звістка про майбутні грошові виплати. Таку думку висловив музейник, кандидат історичних наук і доброволець Олександр Хоменко, передають Патріоти України. За його сло...

Київ накрило аномальне природне явище (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 21:55

Попри те, що в Україну прийшло метеорологічне літо, жителі столиці спостерігали аномальне явище природи. Про це пишуть користувачі "Фейсбук" спільноти "Позняки. Осокорки. Харківський" – житлові масиви Дарницького р-ну м. Києва, передають Патріоти Украї...