​"Совсем берега потерял, в натуре!": Приблатнений проросійський блогер, котрий побив ветерана АТО, обіцяє розправу азовцям, які його нібито шукають​ (відео 16+)

Квадрат вирішив довести, що крутіший за будь-яке круте яйце. Однак краще б не будив "бандерівське Лихо", поки воно тихо.

Бердичівський бандит Артур Сороченко на прізвисько Квадрат, який нещодавно побив ветерана АТО за те, що він сказав, що воював проти російських найманців на Донбасі, тепер обіцяє знайти і покарати азовців, які нібито його шукали. Відео з погрозами Сороченко опублікував Іса Українець у Facebook, зазначають Патріоти України.

“Приїжджали там якісь гуси сьогодні туди, де я вже давно не живу і нібито мене шукали. Зараз вже двох тих гусей, що приїжджали, є адреси. За фінансову винагороду де живуть, куди ходять, де працюють, щоб це було. Будемо притягувати їх тут на стримі, вони будуть нести відповідальність”, – заявив Сороченко.

За словами приблатненого самопіарщика, бійці “Азова” шукали його тіло, і тепер хоче дізнатися про них повну інформацію за фінансову винагороду. Також Сороченко розповів, що проукраїнські активісти нібито прийшли до дівчини з дитиною і розповідали, що хочуть помститися йому.

“Люди, які цього дійсно хочуть, роблять це, і роблять вони це тихо і красиво, а не кричать про це. Потім, коли ви почнете просто сумувати, вас почнуть калічити, стріляти в під’їзді по одному”, – сказав бандит.

Самозакоханий "крутий" рашист, крутизна котрого не заважає йому ткати від поліції, додав, що нібито одного азовця вже знайшли і збираються його “кошмарити”. Щоб звернення виглядало "переконливим в натурі", "реальний пацан" з Бердичева помістив в об'єктив кількох "четких пацанов", як сам.

УВАГА! На відео присутня ненормативна лексика.

Нагадаємо, військовий аналітик та ветеран АТО, офіцер запасу Машовець пише, що "четкого пацана" для акції найняли російські спецслужби. Адже, як свідчить статистика, недалекі, "підірвані бики" за кілька баксів готові майже на все, через що довго цілими землю не топчуть.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...