Спека повертається: Синоптики розповіли, де в Україні знову почне припікати сонце

Погода в Україні в найближчі вихідні порадує сонячною і сухою погодою. Однак синоптики попереджають про те, що місцями температура повітря почне знову різко підніматися і буде досить спекотно. Своїм прогнозом погоди на найближчі вихідні поділилася синоптик Наталка Діденко на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами синоптика, в Україну знову прийшов антициклон, які прогнав дощі та грози з нашої території. Сильної спеки в суботу та неділю ще не буде, але місцями стовпчики термометрів піднімуться до +28 градусів.

"На вихідних Україна знову буде в гостях в антициклону. 24-25 липня практично скрізь очікується + 23 + 28 градусів. У неділю на півдні місцями може підстрибнути до + 30 градусів. Субота-неділя подарують багато сонця, опади малоймовірні. Дощі хіба що в Карпатах і зачеплять північні райони Сумської та Чернігівської області. І все! Краса і метеорологічний комфорт", - розповіла Наталка Діденко.

У Києві на вихідних також очікується суха і тепла погода, без істотних опадів."У Києві 24-25 липня очікується сонячна суха погода з температурою +25 +27 градусів. Ці вихідні - ідеальний час для рідних подорожей", - зазначила синоптик.

За прогнозами Українського гідрометцентру, найближчі вихідні будуть досить комфортними й до +30 градусів температура підніметься тільки на півдні. А ось з понеділка більш високі градуси знову захоплять більшість областей країни. У вівторок від +30 до + 33 градусів очікується у всіх регіонах України.

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...