Спочатку очам не повірили: Ведмідь-альбінос атакував українських туристів на схилах гори Арарат (відео)

У Туреччині на групу українських туристів, які здійснювали сходження на гору Арарат, напав бурий ведмідь з рідкісною генетичною аномалією - альбінізмом. Подробиці події описує видання Mirror, передають Патріоти України.

Сім туристів з України приїхали до турецького міста Догубаязіт 24 червня. Вони мали намір підкорити вершину вулкана Арарат. На другий день сходження на висоті 3,8 тисячі метрів альпіністи зустрілися з двома ведмедями. Бурий одразу ж втік, а його побратим альбінос спробував напасти на групу.
Інцидент потрапив на відео. На кадрах видно, як зі скель вистрибує ведмідь-альбінос і біжить до нижче до туристів. На цьому відео обривається. За словами гірського гіда, альпіністи почали кричати, звір злякався шуму і втік.

"У перші півгодини після інциденту всі були в шоці. Ми повернулися в наш табір. Шкура звіра була абсолютно біла, як у полярного ведмедя. До сьогоднішнього дня я ніколи не бачив таких величезних хижаків на горі Арарат", - розповів керівник групи.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...