Спочатку побили, а потім почали стріляти: У Києві напали на продавця мобільних телефонів (відео)

У Києві розбірка зі стріляниною між продавцем мобільних аксесуарів та групою молодиків потрапила на камеру вуличного відео спостереження. Ролик опублікував один із місцевих Telegram-каналів, передають Патріоти України.

Інцидент трапився на Лісовому проспекті. За попередніми даними, сварка розпочалася з того, що молодики напали на хлопця. Вони побили його, а товар розкидали вулицею. А після цього взагалі - дістали зброю і почали стріляти.

Один із очевидців заступився за постраждалого. У результаті йому також дісталося. Причини конфлікту на даний момент залишаються невідомими.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...