Справа Гандзюк: Організатор вбивства Павловський вийшов на свободу

Звинувачення та суд врахував визнання провини засудженого і свідчення проти замовника та виконавців жахливого злочину

Ігор Павловський був засуджений на 2 роки умовно за те, що приховав інформацію про злочин проти херсонської активістки Катерини Гандзюк. Тепер його випустили на свободу - прокуратура не стала просити про продовження запобіжного заходу в інших справах, зазначають Патріоти України.

Інформацію про це "Громадському" підтвердив адвокат Павловського Володимир Сергет.

Раніше Павловський уклав угоду зі слідством і дав свідчення у справі щодо ймовірних замовника та організатора злочину - Владислава Мангера та Олексія Левіна (Москаленка).

Павловський залишався під вартою за двома іншими звинуваченнями - у створенні злочинної організації в Херсонській області та викраденні транспортних засобів.

Адвокат Павловського зазначив, що 24 листопада закінчився термін утримання під вартою його підзахисного, який не був продовжений прокуратурою.

В Офісі генерального прокурора поки не прокоментували цієї інформації.

Також на волі опинився водій Павловського і свідок у справі Гандзюк Валерій Одинцов, який проходив підозрюваним у справі про викрадення транспортних засобів, зазначає "Громадське". Він уклав угоду зі слідством. Про це свідчить рішення суду.

У суді під присягою Ігор Павловський підтвердив інформацію про те, що до нього після злочину заходив Левін і казав: «Це ми з Миколайовичем (саме таке ім'я по батькові в Мангера — ред.) замовили Катерину Гандзюк». Також Павловський зазначив, що Левін фінансував адвокатів і дружину Сергія Торбіна (організатор нападу), щоб ті мовчали.


В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...