Справа не в обстрілах? На Донбасі за тиждень померли троє українських військових

Українці досить недовірливо поставилися до пояснення, що бійці померли через "різке погіршення здоров'я".

З початку тижня троє українських військовослужбовців померли через різке погіршення стану здоров'я. Про це 30 липня на сторінці у Facebook повідомила прес-служба ООС, передають Патріоти України.

"З приводу тяжкої втрати висловлюємо щирі та глибокі співчуття рідним і близьким, вічна пам'ять героям", – йдеться у повідомленні.

Відомо, що 28 липня помер солдат Артур Бахнар, 29 липня – солдат Сергій Вергун. 30 липня Україна втратила ще одного захисника – старшого сержанта Володимира Перекрестова.

Додамо, Артур Бахнар (1983 року народження) помер біля Новогнатівки, у зоні проведення Операції Об'єднанних сил. За даними ветерана АТО Мирослава Гая, військовий помер у результаті набряку головного мозку.

Артур Бахнар.

Скриншот

Facebook / Операція Об'єднаних сил

Мережа відреагувала обуренням. У користувачів виникло багато питань:

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...