Справді дивна ДТП: Кур'єри Glovo на мопеді епічно влетіли в автівку на пішохідному переході столиці (відео)

На щастя, зіткнення відбулося на невисокій швидкості. Водій та пасажир мопеда Yamaha травм не отримали, хоча хлопцям таки було боляче.

У Києві сталася ДТП за участю кур'єрів служби доставки Glovo на мопеді та легковим автомобілем, які зіткнулися на пішохідному переході. Відео аварії опубліковано 24 лютого на Facebook-сторінці патрульної поліції столиці, зазначають Патріоти України. Інцидент стався на Дніпровській набережній вчора, близько 15:30.

Як попередньо з'ясували правоохоронці, кур'єри спочатку їхали тротуаром, а після намагалися перетнути перехрестя, проїхавши його пішохідним переходом. Вони промчали повз авто, які зупинилися, однак врізалися в машину Peugeot, водій якої проігнорував червоне світло світлофора і навіть не пригальмував. В результаті зіткнення мопед відлетів убік, а кур'єри впали на асфальт. Водій легковика ледь завернув на узбіччя, але продовжив рух.

В цей час дівчина, яка переходила перехід і йшла за мопедом на іншу сторону вулиці, приголомшено відскочила, але після пішла собі далі повз кур'єрів, які впали на дорогу.

Патрульні повідомили, що за фактом аварії склали на водія мопеда протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керувати таким транспортним засобом) КУпАП.

Щодо іншого учасника ДТП - водія Peugeot, який не зупинився на переході, нічого не говориться.

Користувачі мережі активно обговорюють аварію і сперечаються, хто більше винен у цьому інциденті. Також в коментарях приділили увагу і поведінці дівчини, на очах якої сталася ДТП, і її реакції на подію.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...