Справжні гопники: "Банда" кабанів оточила жінку біля супермаркету і відібрала в неї покупки (відео)

Стадо кабанів пограбувало жінку, яка вийшла з супермаркету недалеко від Риму. Момент потрапив на відео, і користувачі мережі здивувалися, наскільки розумними і наполегливими виявилися ці дикі тварини, зазначають Патріоти України.

Банда загнала жительку села Ле Руг у куток на парковці, змусивши її кинути сумку з покупками. Спроби відлякати чотирьох дорослих і двох маленьких кабанів не увінчалися успіхом, і жінці довелося безпорадно спостерігати, як її харчами ласує нахабне сімейство. Малюки почали жувати вміст сумки прямо на стоянці, тоді як кабани постарше втекли з награбованим.

Останніми роками італійські фермери висловлюють невдоволення через диких кабанів, які псують їхні угіддя і призводять до аварій на дорогах. The Guardian пише, що через кабанів в Італії відбувається в середньому 10 тисяч ДТП на рік. За оцінками, їх популяція в країні досягає 2 млн, а полювання на кабанів дозволене. М'ясо кабана - один з основних продуктів тосканської і умбрійскої кухні.

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...