Справжні щасливчики: Названо три знака Зодіаку, які раптово розбагатіють у кінці грудня

Астрологи склали гороскоп для деяких представників знаків Зодіаку на 21 грудня. Про це повідомляє Mk.ru, передають Патріоти України. В найкоротший день у році пощастить трьом знакам знакам Зодіаку - вони раптово розбагатіють.

Терези

Вам пощастить у всіх починаннях. Все це завдяки прагненню, наполегливості та старанням. Доля готує для вас подарунок - це може бути покупка житла, ремонт, отримання кредиту.

Також Терезам пощастить і в особистому житті. Деяких порадує новина про появу дитини. Зірки говорять, що люди старшого віку знайдуть себе у творчості.

Скорпіон

Ви отримаєте шанс налагодити відносини з близькими, які зіпсувалися через конфлікт. Також на вас чекає грошовий сюрприз. Це може бути дорогий подарунок, ділова пропозиція, нова посада, підвищення зарплати.

21 грудня - найкращий час, щоб придбати дачу або зробити перший внесок у нову квартиру. Також вдало буде зайнятися цим і в новому 2021 році.

Стрілець

На вас чекає стабільність і доходи. Ця "біла смуга" буде супроводжувати вас і в січні наступного року. Фінансова ситуація налагодиться, що не може не радувати.

Нові правила: Мін'юст назвав число засуджених за вбивство, які отримають право вийти достроково

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:59

Потенційний мобілізаційний резерв - це 2,2 тис. осіб, засуджених за вбивство. Такі дані назвала заступниця міністра юстиції Олена Висоцька у інтерв'ю з "Главкомом". «Наразі картина щодо ув’язнених за статтею 115 Кримінального кодексу («Умисне вбивство»...

Якщо у чоловіка немає військового квитка з собою: Яке покарання передбачено законом

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:37

Від 18 травня чоловіки повинні носити з собою військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов'язаного. Якщо цього документа не буде з собою - можуть виписати повістку. Адвокат Роман Сімутін пояснив всі нюанси. "Відповідальність за відсутніс...