Справжня "своя людина": Американський мільярдер зварив борщ у їдальні на Харківщині (фото)

29 червня до Дергачівської громади приїхав мільярдер із США Делл Лой Хансен. Він є головним донором благодійного фонду "До України з любов'ю", який відкрив у Дергачах громадську їдальню. У ній щодня безкоштовно отримують гарячі обіди близько 1500 соціально незахищених жителів Дергачівщини. Громада запросила у гості Делла Хансена, і він зголосився на запрошення, повідомляють Патріоти України.

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко вручив Хансену медаль "За вірність українському народу" й подякував за допомогу. Задоренко й Хансен обговорили питання харчування у громадській їдальні жителів звільнених населених пунктів та зведення нового модульного містечка. Мільярдер поспілкувався з жителями міста та зварив їм борщу.

"Під час зустрічі з паном Хансеном ми окреслили подальшу співпрацю, зокрема розширення роботи громадської їдальні на потреби мешканців деокупованих населених пунктів. Ми також обговорили можливість будівництва у Дергачах нового модульного містечка для незахищених верств населення, які внаслідок війни залишились без житла. У цьому питанні досягнуто попереднього порозуміння", — розповів Задоренко.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...