Спробував замаскувати смерть під суїцид: На Луганщині п'яний солдат убив товариша по службі

У Луганській області, де загинув український десантник, в районі населеного пункту Станиця Луганська правоохоронці по гарячих слідах розкрили вбивство військовослужбовця в одній з військових частин. Про це повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора, передають Патріоти України.

Так, згідно з їхніми даними, 16 листопада 2020 року в військову прокуратуру Луганського гарнізону надійшло повідомлення про вчинення нібито суїциду військовослужбовцем 1999 року народження під час виконання службових обов'язків в районі населеного пункту Станиця Луганська.
"Слідчо-розшуковими заходами встановлено, що мало місце приховування вбивства: порушені сліди злочину, переміщено зброю загиблого, а отримані військовослужбовцем тілесні ушкодження не відповідають обставинам суїциду", - заявили в прес-службі.
Правоохоронці вважають, що смертельне поранення в область потилиці потерпілому завдав зі стрілецької автоматичної зброї його товариш по службі. Він зізнався у вбивстві і повідомив, що скоїв злочин в стані алкогольного сп'яніння.
Наразі військові прокурори перевіряють свідчення затриманого, вирішується питання про повідомлення йому про підозру. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Станично-Луганського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...