"Старанність" не оцінили: Квартирний злодій зірвав понад 100 засідань Оболонського суду Києва, щоб відтягнути власний вирок

Причетність підозрюваного до скоєння інкримінованих злочинів підтверджується, зокрема, висновками судової фоноскопічної експертизи.

Київська прокуратура направила до суду обвинувальний акт проти чоловіка, який підозрюється в скоєнні фальшивих повідомлень про замінування приміщення Оболонського районного суду м.Києва (ч.ч. 1,2 ст. 259 КК України). Про це повідомляє прес-служба відомства, інформують Патріоти України.

Встановлено, що цього року в правоохоронні органи надійшло кілька фальшивих повідомлень про замінування приміщення районного суду, за результатами яких було зірвано понад 100 судових засідань.

"Під час досудового розслідування, яке проводилося місцевою прокуратурою спільно з Оболонським управлінням поліції і Лівобережним відділом ГУ СБУ у м.Києві та Київській області, особу "мінера" вдалося встановити.

Ним виявився неодноразово судимий квартирний злодій, обвинувальний акт щодо якого перебуває на розгляді в Оболонському районному суді Києва. Шляхом "мінування" будівлі суду чоловік намагався відтягнути призначення йому покарання.

Причетність підозрюваного до скоєння інкримінованих злочинів підтверджується, зокрема, висновками судової фоноскопічної експертизи. За скоєне йому загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...