Стіл був замалий, тому рахували в ліжку: Сергій Жадан показав купу грошей, які вдалося зібрати на концертах (фото)

Лідер гурту "Жадан і собаки" Сергій Жадан показав купу грошей, які разом із колективом вдалося зібрати під час концертів. На світлині, яку поет опублікував у своєму Facebook, разом із музикантами вони позували на тлі великої кількості купюр, розкладених на ліжку, передають Патріоти України.

"Ще під мільйон гривень на добрі справи зібрали під час останніх концертів, виступів та поїздок. Стіл у готельному номері був замалий, тож гроші рахували в ліжку. Вийшло трішки оперетково, але порахували все до останнього долара", - підписав фото Жадан.

Також музикант повідомив, що гроші, які гурту вдалося зібрати під час своїх виступів будуть направлені на придбання автівок для українських захисників на передову.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...