Страшна "гра" долі: Захисник України, який два роки провів у полоні, загинув у ДТП за 9 днів після обміну

Юрія Галкіна, якого повернули до України під час обміну військовополонених, збив автомобіль. Подробиці повідомила в Instagram його донька Валерія, передають Патріоти України.

Чоловік, який два роки перебував в російському полоні, від отриманих травм загинув. Трагедія сталася 8 лютого. "Сьогодні мого тата не стало…Його вбила не війна, не куля, не 2 роки в полоні…Він просто переходив дорогу і його збила машина. Я чекала твого дзвінка, як ти пообіцяв, але вже не дочекаюся", — повідомила Валерія.

Юрій Галкін перебував у російському полоні два роки. Відомо, що він проживав у Покровську. На момент публікації матеріалу регіональні ЗМІ не повідомляли про ДТП, у якій загинув Юрій Галкін. Пресцентр поліції Донецької області також не інформував про смертельну аварію.

Обмін полонених 31 січня

У середу, 31 січня, Україні вдалося повернути з російського полону 207 громадян. Голова Офісу президента Андрій Єрмак повідомив, що з полону вдалося повернути військових ЗСУ, Нацгвардії, ДПСУ, Нацполіції, а саме рядових, сержантів і офіцерів.

Він наголосив, що це вже другий великий обмін після тривалої перерви. Єрмак додав, що ще багато українців залишається в полоні, Україна працює над тим, аби їх повернути додому.

Майже половина — захисники Маріуполя, як зазначив президент України Володимир Зеленський. З його слів, вдалося звільнити з російського полону ще 207 українців: 180 рядових і сержантів та 27 офіцерів. Майже половина — захисники Маріуполя.

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...

Підозрюваного у вбивстві Фаріон ретельно готували до злочину: Експерт-криміналіст вказав на важливі ознаки

субота, 27 липень 2024, 14:00

В'ячеслава Зінченка, якого підозрюють у вбивстві професорки Ірини Фаріон, міг хтось готувати та тренувати. Про це розповів кримінальний психолог Юрій Ірхін в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. Експерт наголошує, що психіка 18-річної людини д...