Страшна трагедія: У Житомирі в перший день навчання загинув курсант військового інституту

У Житомирі в перший же день нового навчального року, 1 вересня, загинув курсант Житомирського військового інституту імені Сергія Корольова, який вступив до нього тільки цьогоріч. До трагедії призвело необережне поводження зі зброєю. Про це сповістили на сайті навчального закладу, передають Патріоти України.

"З сумом повідомляємо, що 01.09.2020 курсант набору 2020 року Хоровський Максим Андрійович загинув внаслідок необережного поводження зі зброєю", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що детальні причини й обставини події нині вивчають представниками Військової служби правопорядку Збройних сил України, а також Військової прокуратури Житомирського гарнізону й Національної поліції. "Командування Житомирського військового інституту висловлює щирі та глибокі співчуття рідним і близьким загиблого курсанта", – додали в навчальному закладі.


Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...