"Страшний день": Батьківську квартиру зірки "Слуги народу" знищила російська ракета. Акторка з-за кородону просить про допомогу


Катерина Кістень звернулася до шанувальників по допомогу / Скріншот Instagram

Відома українська акторка, зірка серіалу "Слуга народу" Катерина Кістень, котра 2022 року біженкою втікла до Швеції, розповіла, що масований обстріл України 8 липня, торкнувся і її родини. Ворожа ракета зруйнувала квартиру батька знаменитості.

Кістень поділилася страшними кадрами знищеної квартири у своєму Facebook. Росіяни вдарили ракетою по багатоповерхівці в Голосіївському районі столиці, де живе рідна людина артистки.

"8 липня. Страшний день. Мою сім'ю це теж торкнулося. На цих знімках зруйнована квартира мого батька. Київ, Голосіївський район", – підписала моторошні світлини Кістень.

Скріншот Facebook

На щастя, тато жінки не постраждав. Ба більше, чоловік, попри те, що окупанти забрали в нього житло, намагається не падати духом. Аби підтримати батька, Катерина звернулася до шанувальників по допомогу. Вона попросила українців допомогти її рідній людині відбудувати квартиру. Річ у тім, що сама акторка наразі не може допомогти татові, адже вже декілька років живе в закордоном.

"Головне, що мій тато живий! І зараз він, як і завжди, тримається бадьоро, бо вічний оптиміст. Але я знаю, як йому складно. Раніше я ніколи про таке не писала. Але раніше ніколи такого не траплялося, тож потребує моєї дії. Я просто відверто прошу про допомогу", – закликала артистка.

Скріншот Facebook

До слова, 8 липня будинок відомого українського музиканта Миколи Пацюка також зруйнувала російська ракета. Співак показав кадри свого знищеного житла.

Буде гірше: Експерт попередив про можливі відключення світла на 6-8 годин на добу

вівторок, 20 серпень 2024, 8:56

В опалювальний період, за оптимістичним сценарієм, світло може бути відключено на 6-8 годин щодня. Про це в ефірі КИЇВ24 повідомив експерт з енергетичних питань Андрій Закревський, передають Патріоти України. Закревський пояснив, що під час пікових нав...

Тиск посилився: Окупанти на ТОТ взялися за батьків, які не пустили своїх дітей у "табори відпочинку" в Сибіру

вівторок, 20 серпень 2024, 8:28

Росіяни продовжують вивозити українських дітей з захоплених територій нашої держави до Сибіру на "відпочинок". Тих же батьків, які відмовилися відпускати своїх дітей до сибірських "таборів відпочинку", окупанти залякують, передають Патріоти України. Лю...