Страждатимуть сотні мільйонів людей: Наступний рік буде катастрофічним, - ООН

За даними Організації, уже зараз через збройні конфлікти і пандемію коронавірусу голодують 270 млн осіб.

У 2021 року людство може очікувати катастрофа - пандемія, голод, збройні конфлікти, економічний спад. Можливо, буде найважча за останні 75 років гуманітарна криза. Про це повідомив директор Всесвітньої продовольчої програми (ВПП) ООН Девід Бізлі на спеціальному засіданні Генасамблеї Організації Об'єднаних Націй, присвяченому боротьбі з COVID-19, передають Патріоти України.

"2021 рік буде буквально катастрофічним, виходячи з того, що ми бачимо на цьому етапі", - заявив Бізлі. Він зазначив, що на сьогодні на межі голодної смерті знаходяться 135 мільйонів осіб - через збройні конфлікти. А через пандемію коронавірусу кількість голодуючих на планеті зросла до 270 мільйонів.
Директор ВПП ООН також додав, що якщо вдасться зібрати кошти, то гуманітарної кризи може й не бути. "У наступному році ми не зможемо профінансувати все. Так що ми маємо приділяти пріоритетну увагу проблемам дестабілізації, голоду і міграції", - зазначив Бізлі, додавши, що тоді людство зможе "пережити 2021 рік".

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...