Стрімка течія "жартів" не вибачає: У Тисі на Закарпатті виловили тіло чергового втікача-невдахи (відео)

У Закарпатті з річки Тиса напередодні витягли тіло чергового потопельника, передають Патріоти України.

Загиблого чоловіка помітив прикордонний наряд під час патрулювання річкової ділянки кордону, повідомляють в ДПСУ. На місце події викликали співробітників ДСНС та поліції. Хлопця дістали з води — він виявився жителем Івано-Франківщини 2002 року народження.

«Від початку повномасштабного вторгнення на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону це вже 21 випадок загибелі людини під час спроби переплисти Тису», — зазначили в прикордонній службі, де не виключають, що загиблий планував незаконно перетнути кордон.

Не вдалося потрапити за кордон й п'ятьом «пловцям», яких затримали біля Дністра. Трьох мешканців Київської та Харківської областей затримав прикордонний наряд на службовому катері на старті запливу. Ще двох «плавців» виявили на березі річки — вони якраз одягали гідрокостюми та збиралися водним шляхом дістатися до Молдови.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...