Суд визначився із покаранням для малолітньої фанатки Путіна із Харкова

Харківська поліція завершила розслідувати першу справу щодо неповнолітньої дівчини, яка розповсюджувала прапори Росії, так званої "ХНР" та Z-символіку. За законом її не можна засудити, зазначають Патріоти України.

Слідчі звернулися до суду з клопотанням про те, щоб школярка, попри вік, отримала покарання, але виховного характеру. Дівчина стала відома улітку 2023 року, коли обклеїла майдан Свободи ворожою символікою та записала ролик із гімном агресора в центрі Харкова. Поліція швидко знайшла малолітню пропагандистку і чоловіка, який впливав на світогляд дитини.

"У клопотанні вказали, щоб дівчині заборонили користуватися соцмережами більше, ніж дві години на добу, також викладати відеоролики та публікації до будь-яких соцмереж. Крім того, їй рекомендовано читати книжки українських авторів, вивчати історію України", - повідомив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції Харківщини Сергій Болвінов.

Слідчі продовжують розслідування щодо матері 9-класниці та її приятеля, який вів з дитиною антиукраїнські бесіди.

У поліції ннагадали батькам підлітків, що подібні дії під час повномасштабної війни кваліфікують як суспільно небезпечні. Це стаття "Виготовлення та поширення матеріалів, у яких міститься виправдовування, визнання правомірною збройної агресії російської федерації проти України, заперечення такої агресії шляхом представлення її як внутрішнього громадянського конфлікту, виправдовування, визнання правомірною, заперечення тимчасової окупації частини території України, а також глорифікація осіб, що здійснюють збройну агресію російської федерації проти України, представників збройних формувань російської федерації та представників підконтрольних російській федерації самопроголошених органів".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...