Сукня "радянського" кольору: Софія Ротару зібралася в Росію на "Пісню року" і похвалилася вбранням

Популярна українська співачка Софія Ротару зібралася в РФ на запис новорічного концерту "Пісня року". Артистка навіть встигла похвалитися вбранням, обраним для поїздки, повідомляють Патріоти України.

Відповідним фото у своїх Instagram-сторіз поділилася невістка 73-річної знаменитості Світлана Євдокименко. На ньому Ротару позувала у сукні яскраво-червоного кольору з воланами. "Пісня року-2020", – коротко підписала публікацію невістка співачки.

Нагадаємо, новину про те, що Ротару зібралася на "Пісню року" раніше підтвердив і її концертний директор Сергій Лавров. Однак він зазначив, що виступатиме співачка на фестивалі абсолютно безкоштовно.

"Хочу підкреслити: виступ Ротару на фестивалі "Пісня року" буде безкоштовним. У Софії Михайлівни давня дружба з Ігорем Крутим, тому гонорар їй ніхто платити не буде", – підкреслив Лавров.

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...