"Суомі" привернула увагу всього світу: Фін на знак протесту видовищно підірвав свій Tesla Model S з опудалом Маска у салоні (відео)

Акумулятор електрокара вийшов з ладу, а його заміну оцінили у 20 тисяч євро

Житель Фінляндії Туомас Катайнен підірвав свій Tesla Model S 2012 року, посадивши в його салон опудало Ілона Маска. Як повідомляє, причиною стало невдоволення автовласника сервісом компанії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Побачивши повідомлення про несправність, автовласник звернувся до офіційного представника Tesla, де заявили про проблему з акумулятором електрокара.

«Автомобіль стояв близько місяця у майстерні дилера Tesla, і нарешті мені зателефонували, що вони нічого не можуть зробити для моєї машини, єдиний варіант — замінити весь акумулятор», — розповів Катайнен.

За словами чоловіка, вартість послуги становила до 20 тисяч євро, у зв’язку з чим він вирішив, що краще підірве автомобіль та звернувся для цього до місцевих YouTube-блогерів, які відвезли Tesla до покинутого кар'єру, де підірвали за допомогою 30 кг вибухівки разом з «Маском».

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...