Суркіс оцінив футболіста "Динамо" у 300 млн євро

Президент київського Динамо Ігор Суркіс вважає футболіста команди Миколу Шапаренка одним із найкращих півзахисників у Європі. Суркіс записав відеозвернення до Шапаренка, в якому заявив, що оцінює гравця у 300 млн євро. Про це повідомляє ВДИНАМО, передають Патріоти України.

«Колю, я тебе вважаю одним із найсильніших півзахисників у Європі. Бажаю тобі повернутись на твої колишні кондиції. Якщо в когось клаусула 150 млн, то в тебе має бути 300. Бажаю, щоб ти швидше знайшов упевненість, яка в тебе була до травми. На тебе чекає велике майбутнє», — сказав Суркіс.

Вочевидь, Суркіс натякнув на клаусулу гравця Шахтаря Георгія Судакова, у контракті якого, за інформацією журналіста Фабріціо Романо, сума відступних дорівнює саме 150 млн євро.

Поляки образилися на Jerry Heil та закликають не голосувати за Україну: Що сталося

середа, 8 травень 2024, 22:29

Поляків у соцмережах розгнівав світшот однієї з представниць України на Євробаченні Jerry Heil з написом Banderaciaga – вони навіть закликають не віддавати свої голоси за українських виконавиць. Про це йдеться у дописах користувачів X (колишній Twitter...

Постраждали багато людей: У Черкасах тролейбус наїхав на пішоходів (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 21:44

У Черкасах 8 травня сталася дорожньо-транспортна аварія. Там тролейбус не пропустив автомобіль Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), вдарився, перевернув авто і сам проїхав пів квартала по тротуару. Про це розповіли у поліції Черкаської обла...