Сусіди здали: У передмісті Москви відбулася масова вулична "антикоронавірусна" вечірка, учасників розганяла поліція

Жителі підмосковного Бутова в ніч на 26 квітня, порушивши режим самоізоляції, влаштували танці на вулиці.

У Бутові під Москвою в ніч на 26 квітня відбулася "антикоронавірусна" вечірка, мешканці багатоповерхівок вийшли на вулицю, танцювали та випивали, повідомляють Патріоти України.

"Кілька десятків молодих людей зібралося у дворі одного із житлових будинків у Бутові і влаштували головну світську подію цієї весни. Їхні сусіди, які дотримуються традиційних поглядів на самоізоляцію, викликали на місце поліцію", – пише Baza.

Тих, хто гуляв у дворі, підтримали сусіди, підсвітивши вікна гірляндами, зазначив "Московский комсомолец". Місцеві жителі повідомляють, що вже далеко не вперше у дворах влаштовують дискотеки, однак уперше у вечірці взяло участь так багато людей. Багато хто виправдовує порушників режиму самоізоляції, бо сидіти вдома безвилазно стільки часу просто неможливо, пише агентство Regnum.

Поліцейські розігнали порушників тиші і карантину. 26 квітня у МВС Московської області повідомили, що встановили "організатора заходу", повідомляє ТАСС. У Підмосков'ї з 13 березня заборонено масові публічні заходи через спалах коронавірусної інфекції. З 29 березня у столичному регіоні РФ діє режим загальної самоізоляції.

Легенда Динамо став персоною нон ґрата в Українській асоціації футболу

понеділок, 29 квітень 2024, 22:44

Легендарного ексгравця київського Динамо Анатолій Дем’яненка не пустили в Будинок футболу, повідомив журналіст Ігор Циганик на YouTube-каналі FootballHub, передають Патріоти України. За словами Циганика, це неприйнятне ставлення з боку УАФ до легенди у...

Кажуть, що причина була поважна: В Одесі співробітники ТЦК заштовхали чоловіка в мікроавтобус

понеділок, 29 квітень 2024, 22:29

У Мережі поширюється відео нібито з Одеси, на якому видно, як чоловіки у військовій формі заштовхують іншого чоловіка в мікроавтобус. В Одеському ТЦК заявили, що на кадрах затримують громадянина-втікача. Про це йдеться в заяві Одеського обласного ТЦК і...