Свято наближається: Поліцейські, замасковані в Санта Клаусів, затримали злочинців

У США Санта Клаус та ельф спіймали викрадачів автівки.

В американському місті Ріверсайд двоє поліцейських під прикриттям, одягнених у костюми Санта Клауса та ельфа, затримали викрадачів автівки поблизу торговельного центру. Про це повідомляє відділок поліції Ріверсайду, інформують Патріоти України.

Так, детективи поліції стояли біля входу до торговельного центру й вистежували магазинних крадіїв, які активізуються в сезон святкових покупок. Натомість "Санта" та його "ельф" помітили, як троє людей викрадають позашляховик Honda CR-V на стоянці.

Помітивши поліцію, двоє підозрюваних почали втікати, але їх швидко затримали. Санта Клаус, зокрема, повалив на землю одного з викрадачів, а "ельф" тримав під прицілом пістолета іншого підозрюваного і наказав йому стати на коліна.

Третій крадій зміг утекти на позашляховику й залишив його неподалік. Однак правоохоронці ідентифікували його та продовжують пошуки.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...